ΕπιχειρηματικάΓια 5η χρονιά η AbbVie στις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Για 5η χρονιά η AbbVie στις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

- Advertisement -

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η AbbVie αναδεικνύεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work® ως μία από τις πολυεθνικές εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη. Στον κατάλογο με τις Πολυεθνικές Εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η AbbVie κατατάσσεται στην 6η θέση και βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών βιοτεχνολογίας & των φαρμακευτικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια εργαζόμενοι από 2.800 εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη συμμετείχαν στην έρευνα για τη σύνταξη της λίστας των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018. Η έρευνα αξιολόγησε τις απόψεις των εργαζομένων σχετικά με την ηγεσία, την καινοτομία, την απουσία διακρίσεων, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σταθερής δέσμευσης της AbbVie στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους, καλλιεργεί την καινοτομία, την συνεργασία και την προσωπική εξέλιξη. Η AbbVie έχει δημιουργήσει πολλά προγράμματα καλλιεργώντας στρατηγικά ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της. Σ’ αυτά προστίθενται πολύ σημαντικά προγράμματα ενσυναίσθησης ασθενών και νοσημάτων, καθώς και η «Εβδομάδα Δυνατοτήτων» – Week of Possibilities, το παγκόσμιο πρόγραμμα εθελοντισμού της εταιρείας.

«Καθώς φέτος γιορτάζουμε την 5η επέτειο από την ίδρυση της AbbVie, αυτή η διάκριση αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση των όσων πρεσβεύουμε ως εταιρεία. Στην AbbVie, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα μόνο εφόσον διασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας έχουν μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης και καλλιεργούμε μια εταιρική κουλτούρα που αντικατοπτρίζει τις αξίες μας σε κάθε επίπεδο και κάθε θέση εργασίας», δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής AbbVie Greece, ενώ ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie πρόσθεσε «Εργαζόμαστε με πνεύμα συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και ενθουσιασμού με στόχο να επιδρούμε θετικά στη ζωή των ανθρώπων. Εξελισσόμαστε διαρκώς, στρατηγικά και μεθοδικά στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς και βιώσιμες προτάσεις για τα συστήματα υγείας».
Η AbbVie διακρίθηκε ως εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες συγκαταλέγονται οι εξής: Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ