Αξίζει να δειςΑδωνίνη, Avramoxil, Venizeline, Loverden και Nomartis στην παρέλαση του Ρεθύμνου

Αδωνίνη, Avramoxil, Venizeline, Loverden και Nomartis στην παρέλαση του Ρεθύμνου

- Advertisement -

Με ένα ευρηματικό τρόπο επέλεξαν οι καρναβαλιστές του Δήμου Ρεθύμνης στην Κρήτη να σατιρίσουν την πολιτική επικαιρότητα και τις “καυτές” εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα γύρω από το χώρο του φαρμάκου.

Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση “Novartis” είχαν την τιμητική τους, αποκτώντας σε ειδικά διαμορφωμένο άρμα με… συσκευασίες φαρμάκου, από την ομάδα με τίτλο «Έκατσε η Κουτσή Κατσίκα».

Το σενάριο στο άρμα που έφερε τον τίτλο «Μέγας Χαμαιλέων», προέβλεπε αναπαράσταση μιας δίκης, σε ειδικό δικαστήριο, η οποία καταλήγει στο να κατατεθεί επί πίνακι η κεφαλή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Δεκάδες δεσμίδες με 500άρικα και ένας δικαστής στο έδρανο περιστοιχίζονταν μεταξύ άλλων από την Αδωνίνη -σε ρόλο κλασσικής ασπιρίνης- την Venizeline -από τη γνωστή σε όλους Vaseline-, την Avramoxil (από την επιτυχημένη αντιβίωση Amoxil) και φυσικά η φαρμακευτική επιχείρηση Novartis, που σατιρίζεται ως… NoMartis.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral στα social media και το healthpharma σας παρουσιάζει μερικά στιγμιότυπα από την ευφάνταστη παρέλαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ